ΑΡΧΙΚΗ > ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ > Η ζωή του Παντελίδη γίνεται σειρά στην τηλεόραση

Η ζωή του Παντελίδη γίνεται σειρά στην τηλεόραση

Γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός που έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες στις δραματικές σειρές θέλει να κάνει σειρά την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Είναι γνωστό πως στο εξωτερικό ζωές επώνυμων προσώπων με τραγική κατάληξη παίρνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον δρόμο για την μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.

Ο συγκεκριμένος παραγωγός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο έχει στο μυαλό του ήδη το project για το οποίο κινείται μεθοδικά αλλά με μεγάλη διακριτικότητα και το οποίο θα επικεντρώνεται σε δύο κομβικά σημεία:

Πως ένας άγνωστος τραγουδιστής κατάφερε να «σπάσει» το σύστημα της showbiz και των δισκογραφικών και να έρθει μόνος του στο προσκήνιο και το δεύτερο πως έφθασε ο καλλιτέχνης στο μοιραίο βράδυ….

Επειδή όμως πολλά σημεία στο δεύτερο κομμάτι παραμένουν αναπάντητα ο παραγωγός θέλει πρώτα να κλείσει ο φάκελος του τροχαίου, στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με την οικογένεια για να δει αν θα ήθελε να γίνει η ζωή του Παντελή σειρά και εφ’ όσον όλα κυλήσουν ομαλά το project το επόμενο καλοκαίρι να πάρει το δρόμο για το στούντιο.

Επίσης: Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν πραγματικά ονόματα αλλά φανταστικά καθώς ένα κομμάτι της σειράς θα περιγράφει ωμά πως λειτουργούν στο παρασκήνιο δισκογραφικές, κανάλια, ραδιόφωνα, περιοδικά κτλ.

Τέλος όσον αφορά στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Παντελίδη θα είναι πρόσωπο που δεν θα έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα σε κανέναν χώρο της showbiz.