ΑΡΧΙΚΗ > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > Ο δημιουργός του Game of Thrones σχολιάζει την εκλογή Τραμπ. Σας το είχα πει ότι έρχεται ο χειμώνας!

Ο δημιουργός του Game of Thrones σχολιάζει την εκλογή Τραμπ. Σας το είχα πει ότι έρχεται ο χειμώνας!

Το δίκο του σχόλιο για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο συγγραφέας της ίσως πιο δημοφιλούς σειράς όλων των εποχών, Game of Thrones George R.R. Martin.

Ο George R.R. Martin ανήκει στη μερίδα των απογοητευμένων Αμερικανών πολιτών, καθώς αποκάλεσε τον Τραμπ «President Pussygrabber» αναφερόμενος στα σεξιστικά σχόλια του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Μάλιστα, συγκρίνοντας την προεδρία του Τραμπ με την εποχή σκότους και παγωνιάς στον συναρπαστικό κόσμο του Game of Thrones, ο Martin έγραψε στο μπλογκ του: «Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είχα πει».

Ο George R.R. Martin ανήκει στη μερίδα των απογοητευμένων Αμερικανών πολιτών, καθώς αποκάλεσε τον Τραμπ «President Pussygrabber» αναφερόμενος στα σεξιστικά σχόλια του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Μάλιστα, συγκρίνοντας την προεδρία του Τραμπ με την εποχή σκότους και παγωνιάς στον συναρπαστικό κόσμο του Game of Thrones, ο Martin έγραψε στο blog του: «Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είχα πει».

Η δημοσίευσή του:

«Ειλικρινά δεν υπάρχουν λέξεις για να το πώς νιώθω αυτό το πρωινό.

Η Αμερική μίλησε. Πραγματικά πίστευα ότι ήμασταν καλύτεροι από αυτό. Υποθέτω ότι δεν είμαστε.

Ο Τραμπ ήταν ο λιγότερο καταρτισμένος υποψήφιος που έχει θέσει ποτέ υποψηφιότητα για την προεδρία. Τον Ιανουάριο θα γίνει ο χειρότερος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία και ένας επικίνδυνα ανισόρροπος παίκτης σε διεθνές πεδίο. Και οι αποδεκατισμένοι Δημοκρατικοί, μια μειοψηφία στον Λευκό Οίκο και στη Γερουσία δεν έχουν τη δύναμη να τον εμποδίσουν.
Τα επόμενα τέσσερα χρόνια τα προβλήματα μας θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα.

Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είχα πει».