ΑΡΧΙΚΗ > EVENT > Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στην Παραλιακή στο αγαπημένο του Posidonio music hall!

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στην Παραλιακή στο αγαπημένο του Posidonio music hall!

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει το καλοκαίρι στην Παραλιακή και το Ποσειδώνιο! Μετά από μία ακόμη σεζόν στο Club 22, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει σε ένα κέντρο που έχει γράψει ιστορία για να επαναλάβει εμφανίσεις του παρελθόντος κάνοντας το και πάλι το απόλυτο hot spot! 

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πλέον αγαπημένους σύγχρονους λαϊκούς καλλιτέχνες σε αντίθεση με όσα έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια έριξε αυλαία στο Club 22 αρκετά νωρίς! Το σχήμα όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Club 22 στο Instagram τελειώνει τις εμφανίσεις, με τον Πάνο Κιάμο να έχει κλείσει ήδη για την περίοδο άνοιξη – καλοκαίρι του 2018 στο γνωστό μαγαζί της Παραλιακής το Ποσειδώνιο με την πρεμιέρα να αναμένεραι στα μέσα Μαρτίου, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με τις φήμες να θέλουν στο πλευρό του την Μαλού

Ο Πάνος Κιάμος αν και φοιτητής της Ιατρικής, ασχολήθηκε με το τραγούδι, κάνοντας τα πρότα του βήματα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες της εποχής όπως οι Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου. Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» από τον οποίο ξεχώρισε το «Όλα για σένανε μιλάνε». η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή… Ακολουθούν το 1999 το «Δεν είσαι μόνη», το 2000 το «Του έρωτα φεγγάρια». Η κομβική χρονιά για τον Πάνο Κιάμο είναι το 2002 όπου κυκλοφορεί το cd με τίτλο «Της νύχτας όνειρο» με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη να έχουν αφήσει εποχή και να τον κατατάσσουν πλέον στα πρώτα ονόματα! Φυσικά δεν άργησε και η καταξίωση στην Αθήνα, όπου το 2005 ξεκίνησε εμφανίσεις στα Αστέρια Γλυφάδας όπου ξεκίνησε για 20 εμφανίσεις και τελικά σταμάτησε μετά από 9 ολόκληρους μήνες σπάζοντας κάθε ρεκόρ εμφανίσεων στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης! Οι εμφανίσεις συνεχίζονται και πάλι στην Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν άργησε να επιστρέψει και πάλι στα Αστέρια κλείνοντας πανηγυρικά ένα σημαντικό κεφάλαιο στη καριέρα του! 

Η συνέχεια τον βρίσκει να αλλάζει στέγη τόσο δισκογραφικά, όσο και στα κέντρα διασκέδασης, με την Άνοδο στην οδό Πειραιώς να αποτελεί πλέον τη νέα του καλλιτεχνική στέγη, ενώ στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη μόνο η Πύλη Αξιού μπορούσε να τον φιλοξενήσει, γεμίζοντάς την ασφυκτικά με 2500 άτομα σε κάθε εμφάνιση! Μετά από 2 σεζόν στην Άνοδο, έρχεται η επιστροφή στα Αστέρια από τον Αύγουστο του 2008 ως τον Ιανουάριο 2009 και το οριστικό τέλος από Απρίλιο 2009 ως Ιανουάριο του 2010. Τα επόμενα βήματά του; Για 2 χρόνια στο Ποσειδώνιο και φυσικά από το 2012 ως και σήμερα στο Club 22!

Χάρτης