ΑΡΧΙΚΗ > EVENT > Ο Stan στην Αυτοκίνηση

Ο Stan στην Αυτοκίνηση

Stan
στην Αυτοκίνηση

Έναρξη: Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο STAN, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του κάνει για ακόμα μια φορά την έκπληξη και ετοιμάζεται για την απόλυτη live clubbing εμπειρία του φετινού χειμώνα, στα βόρεια προάστια.

Με την τελευταία του επιτυχία «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» να βρίσκεται σταθερά στοTop5 του επίσημου airplay chart του MediaInspector καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό του νέου studio album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την PANIK Records & ICON MUSIC Records, ο STAN, πιο ανανεωμένος και καλλιτεχνικά πιο ώριμος από ποτέ, δίνει ραντεβού στην Αυτοκίνηση και ηγείται του σχήματος που αδιαμφισβήτητα θα πρωταγωνιστήσει στις προτιμήσεις του Αθηναικού, και όχι μόνο, κοινού.

Στο πλευρό του, η Χριστίνα Σάλτη με τη μοναδική λαϊκή χροιά της αλλά και η ανερχόμενη Animado, το νέο αίμα στην pop μουσική σκηνή της Ελλάδας που κερδίζει τις εντυπώσεις τους τελευταίους μήνες.

Την φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος επιμελήθηκε ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

Ραντεβού στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, στην πιο εκρηκτική και διασκεδαστική live clubbing εμπειρία που όλα δείχνουν ότι θα γίνει το στέκι της φετινής νυχτερινής Αθήνας.

Έναρξη: Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

 Ημέρες: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

 Τιμές: Φιάλη 120€ άπλή / 4 άτομα, Φιάλη 140€ Special / 4 άτομα

 Είσοδος στο μπαρ: 10€